Bananenschuim

Bananenschuim

Smulweb imageSmulweb

Met dit bananenschuim- recept is het verleidelijk om alleen de schuimlaag te eten. Lekker met rum, kokosmelk, Pisang en schuimige melk. Serveer in een warm glaasje naar keuze. Het perfecte dessert voor een warme zomerdag!

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Pisang Ambon

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bananenschuim op tafel.

  1. Verwarm de kokosmelk, Pisang, rum en melk tot net onder het kookpunt.
  2. Snijd de banaan in plakken en warm mee. Zet het vuur uit wanneer het dreigt te gaan koken. Mix alles glad.
  3. Warm glaasjes voor in de magnetron.
  4. Mix de banaan/kokos/melk en drank tot je veel schuim hebt.
  5. Schep het schuim in de glaasjes. Mix opnieuw als je te weinig schuim hebt, het is de bedoeling dat er vooral schuim in de glaasjes komt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts