Kase-spatzle uit vorarlberg in oostenrijk

Kase-spatzle uit vorarlberg in oostenrijk

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gerecht uit Oostenrijk, Kase-spatzle uit Vorarlberg. Gekookte pasta met gebakken uien in een ovenschaal, bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Perfect voor een winterse avondmaaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Kase-spatzle uit vorarlberg in oostenrijk op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.
  3. Verhit olie in een pan op laag vuur en bak de uien langzaam lichtbruin.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  5. Giet de gekookte pasta af en doe het in een ovenschaal.
  6. Meng het grootste deel van de kaas en de gebakken uien door de pasta.
  7. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  8. Bestrooi met de rest van de kaas.
  9. Bak de pasta 20-30 minuten in het midden van de oven tot er een mooi bruin korstje ontstaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Salade Ovenschotel Aardappelsalade