Pasta pesto

Pasta pesto

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta pesto gevuld met groenten en zalm (of kipfilet) geserveerd met een romige kookroom en crème fraîche saus maakt jouw dag perfect. Een smaakvol en eenvoudig gerecht voor elke dag!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta pesto op tafel.

  1. Was en snijd de groenten.
  2. Zet water met een kippenbouillonblok op voor de pasta (of voeg zout toe). Kook de pasta.
  3. Snijd de zalm (of kipfilet) in blokjes en wok ze in wat olijfolie. Voeg zout en peper toe als het vlees verkleurt. Verkruimel het halve bouillonblok en bak even mee.
  4. Voeg knoflook en ui toe en laat het fruiten. Voeg de in blokjes gesneden en gewassen courgette toe en wok het geheel.
  5. Voeg champignons (en evt. cherrytomaatjes) toe. Voeg kookroom toe en voeg de pesto toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel iets inkoken en voeg de crème fraîche toe.
  6. Meng de pasta met de saus.
  7. Bueno appetito!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta