Heerlijke pastasalade

Heerlijke pastasalade

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke pastasalade met kip, tomaat en pesto wil je deze zomer elke dag wel eten! Simpel te bereiden en de smaak is overheerlijk! Voeg vlak voor het serveren de knapperige Parmezaanse kaassnippers, pijnboompitten en ijsbergsla toe en geniet van deze smaakvolle salade!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(9)

  • 6 Pruim Tros Tomaat
  • 10 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke pastasalade op tafel.

  1. Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Schaaf de Parmezaanse kaas in snippers. Rooster de pijnboompitten. Snijd zo nodig de sla in stukken van ongeveer 3 bij 3 cm.
  2. Bak de kipfilets met wat kipkruiden, laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes.
  3. Kook de pasta in water met wat zout, giet af en spoel koud.
  4. Meng de pasta met de kipfilet, tomatenblokjes en een flinke klodder pesto.
  5. Voeg vlak voor het serveren de Parmezaanse kaassnippers, geroosterde pijnboompitten en ijsbergsla toe, zodat dit knapperig en vers blijft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Pastasalade