Kalkoenfilet met champignons en mosterdsaus

Kalkoenfilet met champignons en mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijk en verrassend kalkoengerecht: kalkoenfilet met champignons en mosterdsaus. In combinatie met knoflook en sojasaus krijgt dit gerecht een volle smaak. Een gemakkelijk te bereiden maar toch verfijnde hap.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kalkoenfilet met champignons en mosterdsaus op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de kalkoenfilet in stukjes van ca. 2.5 cm en meng er 1 eetlepel sojasaus door.
  2. Verhit de olie in een braadpan en pers de gepelde knoflookteentjes erboven uit. Voeg de stukken kalkoen toe en roerbak die rondom bruin. Roerbak de champignons ca. 4 minuten mee.
  3. Schenk de slankroom erbij en roer de rest van de sojasaus en de mosterd erdoor. Breng het geheel aan de kook en laat de kalkoen zachtjes in ca. 5 minuten gaar worden.
  4. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi het bieslook erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Sauzen Kalkoen Paddenstoelen Kalkoenfilet Champignons