Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham

Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham

Smulweb imageSmulweb

Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham. Dunne omeletjes besmeerd met roomkaas en belegd met plakken ham, opgerold en opgestijfd. Vervolgens schuin gesneden en vastgezet. Eenvoudig en heerlijk als borrelhapje.

15 min bereiden

borrel

36 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham op tafel.

  1. Klop eieren los met peper, zout, melk en fijngehakte peterselie.
  2. Verhit boter in een pan en bak dunne omeletjes. Laat ze afkoelen.
  3. Besmeer de omeletjes met roomkaas en verdeel plakken ham erover. Rol de omeletjes op, verpak ze in plastic folie en laat ze opstijven in de koelkast.
  4. Snijd de zijkanten schuin weg en snijd elke rol in 6 stukjes. Zet vast met een cocktailprikker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees