Zalmbonbons

Zalmbonbons

Smulweb imageSmulweb

Zalmbonbons gevuld met roomkaas en bieslook. Omwikkeld met een plak verse zalm. Serveren op een bedje van friséesla. Garneer de zalmbonbons met blokjes tomaat of radijs. Een culinair hoogstandje in een handomdraai.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalmbonbons op tafel.

  1. Hak 75 gram zalm fijn. Was de bieslook en knip hem fijn.
  2. Meng de roomkaas met het citroensap, de crème fraîche en de bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel het roomkaasmengsel in hoopjes over 8 plakken zalm. Wikkel de zalm om de roomkaas heen en verpak ze één voor één in plasticfolie. Laat de zalmbonbons in de koelkast goed koud worden.
  4. Was de friséesla en hak de sla fijn. Leg de sla als een dunne rand op een bord en leg de zalmbonbons in het midden.
  5. Werk af met kleine blokjes tomaat of radijs. Besprenkel de sla met olijfolie en balsamicoazijn.
eet smakelijk