Vis ovenschotel met feta

Vis ovenschotel met feta

Smulweb imageSmulweb

Deze ovenschotel met vis en feta smaakt niet alleen overheerlijk, maar is ook nog eens makkelijk te maken! Marineer de vis en bak deze daarna in de oven. Voeg de tomatensaus toe en kook tot een dikke saus op zacht vuur. Verdeel verkruimelde Fetakaas over de vis en bak verder tot de kaas is gesmolten.

60 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(9)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vis ovenschotel met feta op tafel.

  1. Verdeel vismoten in een (niet metalen) grote ovenvaste schaal.
  2. Meng 50 ml olijfolie, citroensap en lente-ui, verdeel over vis en laat 30 min. marineren.
  3. Fruit prei, knoflook, paprika en champignons tot gaar in overige olijfolie.
  4. Voeg tomaten, witte wijn, zout en peper toe en kook tot een dikke saus op zacht vuur.
  5. Doe dille en peterselie erdoorheen en meng goed.
  6. Verdeel saus over vis en bak tot gaar in de oven op 180-200°C.
  7. Verdeel verkruimelde Fetakaas over de vis en bak verder tot de kaas is gesmolten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel