Forel van de BBQ

Forel van de BBQ

Smulweb imageSmulweb

Proef de zomer met dit recept voor forel van de BBQ. Je vult de vis met kruidenboter en citroen en stoomt het als een pakketje op de BBQ. Al in 20 minuten kun je genieten van dit gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 420 g Regenboogforel
  • 10 g Basilicum
  • 10 g Jumbo Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Forel van de BBQ op tafel.

  1. Hak de peterselie, basilicum, bieslook en dille fijn en meng door de roomboter. Breng de kruidenboter op smaak.
  2. Snijd de citroen in schijfjes en de ui in ringen. Vul de forel met de kruidenboter en de uienringen en bestrooi met wat zout en peper. Leg de schijfjes citroen op de forel en besmeer met wat extra kruidenboter.
  3. Wikkel de forel in folie en bak het pakketje in ongeveer 20 minuten gaar op de BBQ. Klaar is je forel van de BBQ.
eet smakelijk