Rabarbercompote 2

Rabarbercompote 2

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker in de Hollandse keuken: zelfgemaakte rabarbercompote met heerlijke toevoegingen zoals kaneel en rozijnen. Perfect om te serveren als dessert!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Rabarbercompote 2 op tafel.

  1. Snijd de rabarber in kleine stukjes en zet het met 1 dl water op het vuur en breng dit aan de kook.
  2. Voeg de suiker, vanillesuiker en kaneel toe en voeg de in stukjes gesneden appel toe zodra het mengsel begint te koken. Laat alles zacht worden, maar zorg dat het niet tot moes kookt.
  3. Voeg de rozijnen toe en laat nog even mee koken. Proef of alles zoet genoeg is. Voeg zo nodig extra suiker toe.
  4. Leng de maizena aan met wat water en bind hiermee de rabarbercompote. Laat even koken en laat dan afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Appel