Gestoofde runderlapjes met mosterd

Gestoofde runderlapjes met mosterd

Smulweb imageSmulweb

Gestoofde runderlapjes met een mosterdsmaakje. Bak de riblappen bruin en stoof ze, samen met wortelen en ui, in mosterd en bouillon. Ideaal om al 's ochtends te maken en dan 's avonds languit op de bank op te eten.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 0.1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gestoofde runderlapjes met mosterd op tafel.

  1. Wrijf het vlees in met zout en peper en bestrijk het vervolgens met mosterd.
  2. Bak de riblappen in een koekenpan bruin in margarine en leg ze daarna in een stoofpan.
  3. Bak zachtjes de ui en wortelen in het overgebleven braadvet gedurende 3 minuten.
  4. Voeg de overige ingrediënten toe en breng aan de kook.
  5. Voeg de riblappen toe en stoof ze gedurende ongeveer 2,5 uur tot ze gaar zijn. Voeg wat kookwater toe als het vocht te weinig raakt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden