Omas draadjesvlees (slowcooker)

Omas draadjesvlees (slowcooker)

Smulweb imageSmulweb

Langzaam gegaard in de slowcooker, oma's draadjesvlees met kruiden is werkelijk onweerstaanbaar. Bestrooi rundvlees met zout en peper, zet het vlees aan in boter en voeg het water met bouillon en azijn toe. Laat alles sudderen en bind de jus eventueel met maizena.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Omas draadjesvlees (slowcooker) op tafel.

  1. Snijd de ui in stukken en de knoflook fijn. Verwarm de bouillon in een pannetje en smelt de boter in de slowcooker op de hoogste stand.
  2. Kruid het vlees met zout en versgemalen peper. Braad het vlees even snel om en om aan in de gesmolten boter.
  3. Voeg vervolgens de ui, kruiden, bouillon en azijn toe aan de pan. Het geheel moet ongeveer voor de helft onder staan. Doe de deksel op de pan en laat het 10 tot 12 uur op de laagste stand sudderen. Hoe langer het staat, des te lekkerder het wordt.
  4. Bind de jus eventueel met aardappelmeel of maizena, aangemaakt met een scheutje water. Klaar is je draadjesvlees uit de slowcooker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje