Tomaten a la provencale

Tomaten a la provencale

Smulweb imageSmulweb

Haal de zon in huis met heerlijke Tomaten à la Provencale. Tomaten gevuld met knoflook en peterselie, gekruid met peper en zout, bestrooid met paneermeel en gebakken in de oven. Een makkelijk en smaakvol bijgerecht.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tomaten a la provencale op tafel.

  1. Was de tomaten en halveer ze. Verwijder de pitjes. Pel de knoflook en snipper deze.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de tomaten naast elkaar in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden.
  3. Bestrooi de tomaten met een mengsel van knoflook, gehakte peterselie en paneermeel. Kruid de tomaten met peper en zout.
  4. Verdeel olie over de tomaten en bak ze in 25-30 minuten op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente