Kleine aardappeltaartjes

Kleine aardappeltaartjes

Smulweb imageSmulweb

Kleine aardappeltaartjes om van te smullen! Dunne schijfjes aardappel met een vleugje tijm afgewisseld met romige roomvulling. Perfect als bijgerecht, voorgerecht of zelfs als hapje.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kleine aardappeltaartjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Schil en was de aardappelen. Snijd de aardappelen in dunne plakjes, eventueel met een kaasschaaf (dan niet meer wassen!).
  3. Beboter de soufflebakjes en leg hierin de aardappelschijfjes. Bestrooi de plakjes tussen de lagen met wat peper, zout en wat tijm.
  4. Klop de eidooiers los met de room en schenk dit over de aardappelschijfjes.
  5. Zet de soufflebakjes in het midden van de voorverwarmde oven en bak de aardappeltjes gaar en goudbruin in plm. 15-20 minuten.
eet smakelijk