Toemis boontjes

Toemis boontjes

Smulweb imageSmulweb

Toemis boontjes op jouw menu? Met ui, knoflook en tomaat. Sudderen maar, met sambal, bruine suiker, laos, ketjap en zout voor extra smaak. Zet dit gerecht op tafel en geniet.

10 min bereiden

bijgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Toemis boontjes op tafel.

  1. Snipper de ui en knoflook.
  2. Haal de boontjes af en breek ze door.
  3. Snijd de tomaten in stukjes.
  4. Verwarm olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
  5. Kook de boontjes tot ze gaar zijn. Giet af en voeg toe aan het ui-knoflook mengsel samen met de tomaat, sambal en bruine suiker.
  6. Schep alles goed door elkaar en laat 10 minuten sudderen.
  7. Breng op smaak met laos, ketjap en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegetarisch