Coquilles met pancetta

Coquilles met pancetta

Smulweb imageSmulweb

Geniet van Franse finesse met deze overheerlijke coquilles! Verpakt in pancetta en rozemarijn voor extra smaak. Geserveerd met basilicumboter en bestrooid met zeezout en peper. Dit gerecht laat elke maaltijd sprankelen.

15 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 35 g Rozemarijn, vers
  • 2 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Coquilles met pancetta op tafel.

  1. Wikkel pancetta om de zijkant van de Coquilles en zet vast met een takje rozemarijn.
  2. Maak basilicumboter door 30 boter in een koekenpan te verhitten en even uit te laten bruisen. Bak daarin de knoflookplakjes goudbruin. Voeg de gehakte basilicum toe en laat 1 minuut zachtjes pruttelen.
  3. Bak de Coquilles in wat boter en olie goudbruin.
  4. Bestrooi de Coquilles met zeezout.
  5. Verdeel de St. Jakobsschelpen over de borden.
  6. Serveer met de basilicumbotersaus en bestrooi met zeezout en versgemalen zwarte peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees