Bietjes met rucola en pijnboompitjes

Bietjes met rucola en pijnboompitjes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk en snel klaar: bietjes, rucola, appelstroop, en pijnboompitjes met zelfgemaakte dressing. Serveer met gebakken aardappelen en een varkenshaasje. Perfect voor een makkelijke avondmaaltijd.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bietjes met rucola en pijnboompitjes op tafel.

  1. Ontvel de bietjes en snijd ze in blokjes.
  2. Klop een dressing van de olie, de azijn, de appelstroop en peper en zout naar smaak.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin, schud ze op keukenpapier en laat ze afkoelen.
  4. Schep de bieten met de rucola en de dressing door elkaar.
  5. Strooi de pijnboompitten erover.
  6. Serveer met gebakken aardappelen en een varkenshaasje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sla Rucola