Bloemkool met gehaktsaus

Bloemkool met gehaktsaus

Smulweb imageSmulweb

Bloemkool met gehaktsaus, een heerlijk gerecht vol smaak. Gehakt in een saus van tomatenpuree, oregano en bouillon. Gecombineerd met de perfecte hoeveelheid gestoomde bloemkool. Serveer de bloemkool op een voorverwarmde schotel en schenk de smaakvolle gehaktsaus eroverheen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bloemkool met gehaktsaus op tafel.

  1. Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze, in weinig water met wat zout, in 15-20 minuten net gaar.
  2. Fruit intussen de gesnipperde ui lichtbruin in olijfolie. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak het rul.
  3. Voeg de tomatenpuree, oregano en bouillon toe. Laat deze saus nog ca. 10 minuten pruttelen.
  4. Laat de bloemkool uitlekken, schep hem op een voorverwarmde schotel en schenk de gehaktsaus erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool