Kerstboompjes kerstkoekjes

Kerstboompjes kerstkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Laat jouw kerstboom fonkelen dit jaar met deze heerlijke kerstkoekjes. Gemaakt van bloem, bruine suiker, ei en zachte boter – deze koekjes zijn heerlijk zacht en smeuïg. Laat deze kerstkoekjes afkoelen en versier het met glazuur en zilveren balletjes.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el zilveren balletjes dr. oetker

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kerstboompjes kerstkoekjes op tafel.

  1. Meng bloem en bakpoeder door elkaar en zeef het mengsel.
  2. Meng de overige ingrediënten (behalve het glazuur) erdoorheen.
  3. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het een half uur in de koelkast rusten.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Rol het deeg uit tot 1/2 cm en maak er mooie figuurtjes van met een kerstboom-uitsteker (een andere kan natuurlijk ook).
  6. Bak de koekjes 8 minuten in het midden van de oven.
  7. Laat de koekjes afkoelen en versier ze met glazuur en zilveren balletjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kerst Koekjes