Broodpudding op grootmoeders wijze

Broodpudding op grootmoeders wijze

Smulweb imageSmulweb

Maak je klaar voor een heerlijke smaakexplosie met deze broodpudding op grootmoeders wijze. Vers oud brood, gewelde rozijnen en appel in combinatie met Becel, suiker, vanillesuiker en melk zijn de belangrijkste ingrediënten van dit heerlijke dessert. Giet er lichtjes wat Becel over en bak ca. 50 minuten op 175°C voor een smaakvolle en krokante korst.

45 min bereiden

dessert

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 10 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Broodpudding op grootmoeders wijze op tafel.

  1. Breng de melk, suiker, vanillesuiker en Becel aan de kook en neem van het vuur.
  2. Voeg het oude versneden brood zonder korst toe aan de melk en meng goed.
  3. Voeg de rozijnen en appel in schijfjes toe.
  4. Vet de bakvorm in met Becel en giet het deeg erin. Giet er lichtjes wat Becel over en bak de cake in de oven gedurende ca. 50 minuten op 175°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodpudding