Pilav

Pilav

Smulweb imageSmulweb

Smul van deze heerlijke pilav, gemarineerde blokjes vlees gebakken en gesudderd met ketjap, gemberpoeder, uienringen en sambal. Voeg perziksap en tomatenpuree toe en de gestoofde perzikschijven en laat alles smelten in een feest van smaken.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pilav op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes en marineer met ketjap en gemberpoeder.
  2. Snijd de uien in ringen en de perzikschijven in stukjes (houd het sap apart).
  3. Bak het vlees in een braadpan.
  4. Voeg sambal en uienringen toe.
  5. Dek de pan af totdat de uien zacht zijn geworden.
  6. Voeg tomatenpuree en perziksap toe en laat alles gedurende 30 minuten sudderen terwijl je af en toe roert.
  7. Roer op het laatst de vruchten erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken