- 3.75 el Jumbo espresso oploskoffie
- 100 g mocca chocolade
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Mokkataart op tafel.
- Klop de boter romig. Meng de suiker, vanillesuiker, zout en de gesmolten chocolade erdoor tot er een samenhangende massa ontstaat. Klop een voor een de eieren erdoorheen.
- Zeef de bloem, maizena en bakpoeder. Voeg het lepel voor lepel bij het botermengsel en meng het steeds door. Voeg de hazelnoten toe en meng door elkaar.
- Doe het beslag in een ingevette, met bakpapier bedekte bakvorm (doorsnee 28 cm). Strijk het glad en bak de taart in een voorverwarmde oven op 175-200 graden voor ongeveer 45 minuten.
- Leg de taartbodem op een rooster en snijd de taart als die afgekoeld is tweemaal.
- Maak de pudding volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe er de 5 theelepels Nescafe bij en roer af en toe. Laat het afkoelen.
- Klop de boter romig en meng het door de pudding. Doe er de mocha chocolade die in kleine stukjes geraspt is erdoorheen.
- Doe de vulling op de onderste, middelste en bovenste laag van de taart en ook aan de zijkant. Voeg nougatine toe aan de zijkant van de taart.
- Klop de slagroom met de Nescafe stijf en garneer de taart ermee. Versier de taart met chocolaatjes of mokkabonen.