Kalkoen met perzikensaus voor 2 personen

Kalkoen met perzikensaus voor 2 personen

Smulweb imageSmulweb

Kruidige kalkoenstukjes met perzikensaus en honing, geserveerd met witte rijst. Zoet, pittig en vol smaak. Een makkelijk gerecht dat in 30 minuten klaar is!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kalkoen met perzikensaus voor 2 personen op tafel.

  1. Meng de knoflook en sojasaus en marineer daarin de in stukjes gesneden kalkoen gedurende ongeveer 30 minuten.
  2. Wok de kalkoen in een scheutje olijfolie.
  3. Mix 125 gram perzikenblokjes met een half glas sap. Voeg het toe aan de kalkoen, samen met een glas water en de bouillon. Laat het ca. 10 minuten pruttelen.
  4. Voeg 125 gram in stukken gesneden perzik toe, samen met een half glas sap en de eetlepel honing.
  5. Meng de maizena eerst met wat water tot een glad papje. Roer het maizenapapje door de perzikensaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kalkoen