- 70 g conimex nasi speciaal mix
- 3.5 el oosterse roerbakolie
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Nasi met pangasiusfilet op tafel.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar. Giet hem af, roer de rijst om en laat hem zonder deksel afkoelen.
- Roer de groentemix uit het pak met 1 dl heet water en laat hem 10 minuten wellen.
- Verhit de wok op een hoog vuur en schenk er 1 el van de olie in. Roerbak de vis voorzichtig omscheppend in 3 minuten gaar. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
- Veeg de wok uit en verhit de rest van de olie en roerbak de groenten al omscheppend in 5 minuten beetgaar.
- Voeg de gewelde groentemix, de rijst en de kruidenmix uit het pakje toe en roerbak alles 2 minuten.
- Schep de visstukjes voorzichtig erdoor en bestrooi de nasi met de seroendeng.