Sajoer boontjes met mais en sate

Sajoer boontjes met mais en sate

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere Indische stoofschotel: Sajoer boontjes met mais en saté. De boontjes gaan samen met de mais en boemboe in één pan en na 15 minuten pruttelen is alles mooi gaar. Ideaal voor doordeweeks dus. Zet ondertussen de saté op tafel met rijst en smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sajoer boontjes met mais en sate op tafel.

  1. Fruit de ui 3 minuten in hete olie.
  2. Roerbak de boontjes 3 minuten mee.
  3. Voeg de maïs, de boemboe en 2 dl water toe en laat de groenten 15 minuten pruttelen.
  4. Verwarm de kipsate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Serveer de saté met de boemboe en rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Gevogelte Vlees