Zalm-balsamico salade met rucola

Zalm-balsamico salade met rucola

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke zalm-balsamico salade met rucola zet je in no time een frisse maaltijd op tafel. Een combinatie van zalmsnippers, crème fraîche, tomaat met een dressing van balsamico-azijn, honing en ui. Serveer met gemengde rucolasla, basilicum en versgemalen peper.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Zalm-balsamico salade met rucola op tafel.

  1. Ontvel de tomaten.
  2. Snijd de tomaten in blokjes.
  3. Ontvel en snipper de uien.
  4. Verhit een koekenpan en doe er wat olijfolie in.
  5. Bak hierin de gesnipperde uien.
  6. Voeg er de balsamico-azijn en de honing aan toe.
  7. Voeg de blokjes tomaat toe.
  8. Roer er daarna de crème fraîche met de zalmsnippers door.
  9. Voeg indien nodig wat water toe voor de gewenste dikte van de saus.
  10. Meng de sla met wat olijfolie, versgemalen peper en zout.
  11. Dien op met wat verse basilicum en gemalen peper.
  12. Schep op elk bord de zalmsalade met daarnaast de gemengde rucolasla.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Rucola salade