Lasagne van schol en gerookte zalm

Lasagne van schol en gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze vislasagne van schol en gerookte zalm is een echte smaakmaker. Met een mengsel van tomaten, ui, dille en mayonaise tover je in no-time een verrukkelijk gerecht op tafel. Bedekt met heerlijke geraspte kaas. Cheers to the chef!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Lasagne van schol en gerookte zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Schep de blokjes tomaat met de ui en de dille door de mayonaise.
  3. Wrijf de scholfilets in met kerriepoeder, zout en peper en wentel ze door de bloem.
  4. Verhit boter in een koekenpan en bak de filets in ca. 2 minuten bruin.
  5. Leg twee filets naast elkaar in een ingevette lage ovenschaal. Strijk de helft van het tomatenmengsel erover en verdeel de zalm erover.
  6. Leg hierop de laatste filets en schep de rest van het tomatenmengsel eroverheen. Strooi de geraspte kaas erover en bak de vislasagne in de oven in 15-20 minuten mooi bruin.
eet smakelijk