Boerenworst

Boerenworst

Smulweb imageSmulweb

Deze boerenworst met rund- en varkensvlees heeft een heerlijke pittige smaak. Meng azijn en Worcestersaus door elkaar en verdeel over het vleesmengsel. Even laten staan in de koelkast en daarna genieten van ambachtelijke smaak!

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 500 g Speenvarken
  • 45 g Koffie
  • 9 g Varkensdarm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Boerenworst op tafel.

  1. Meng vleessoorten door elkaar.
  2. Meng nu alle droge ingrediënten door het vleesmengsel.
  3. Meng azijn en Worcestersaus door elkaar en verdeel over worstmengsel. Meng luchtig goed door elkaar.
  4. Laat het mengsel even een uur in de koelkast staan en meng dan nog een keer door elkaar.
  5. Stop varkensdarmen vrij dik met worstmengsel, maar niet te stijf.
eet smakelijk