Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Indische macaroni op tafel.
- Snijd het vlees in blokjes of dunne reepjes. Laat de inhoud van het zakje boemboe nasi goreng wellen in heet water. Snipper de ui, de Spaanse peper van het bamipakket en snijd de prei in reepjes. Snijd de ham in kleine blokjes.
- Verhit in de wok 2 el olie en fruit de gesnipperde ui, de Spaanse peper en de knoflook. Schep het vlees erdoor en bak het in ca. 6 minuten bruin. Haal het vlees uit de wok en voeg eventueel nog een el olie toe.
- Roerbak nu de groente van het bamipakket en de prei gedurende 6 minuten. Voeg het vlees weer toe.
- Kook intussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de macaroni af en voeg deze toe aan het vleesmengsel in de wok.
- Breng het gerecht op smaak met sambal, ketjap manis en wat zout.