Lasagne bolognese

Lasagne bolognese

Smulweb imageSmulweb

Met dit lasagne bolognese-recept maak je de beste lasagne! Heerlijk, kruidig en lekker romig. Het kost wat tijd en moeite, maar je krijgt er een fantastische maaltijd voor terug! Serveer met een heerlijke groene salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Lasagne bolognese op tafel.

  1. Bak het gehakt in de hete olie bruin en rul het goed door.
  2. Voeg de pastasaus toe en laat de saus op een laag vuur ± 7 minuten zachtjes koken.
  3. Roer het zakje lasagnesaus uit het pak door ½ liter water en breng het al roerende aan de kook.
  4. Verkruimel de kaas erboven en laat hem al roerende smelten.
  5. Verdeel 1/3 deel van de gehaktsaus, 1/3 deel van de courgetteplakjes, 1/3 deel van de lasagnebladen, en 1/3 deel van de kaassaus in laagjes over een ovenvaste schaal.
  6. Herhaal de lagen totdat alles is opgebruikt.
  7. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven op 200 °C in ± 40 minuten lichtbruin en gaar.
  8. Serveer de lasagne met een groene salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Bolognese