Schotel met surinaams gehakt

Schotel met surinaams gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een prachtige combinatie van surinaams gehakt met kousenband. Verder op smaak gebracht met onder andere kerriepoeder en komijn. Resultaat? Een spannend en vooral smaakvol gerecht! Serveer met rijst om het af te maken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Kouseband

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Schotel met surinaams gehakt op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar.
  2. Was en snijd de kousenband in stukjes van ± 10 cm.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 minuten op een halfhoog vuur.
  4. Voeg de kousenband, het kerriepoeder en de komijn toe en bak alles 5 minuten al omscheppend.
  5. Voeg peper en zout naar smaak toe en laat de groenten beetgaar stoven.
  6. Snijd het gehakt in reepjes en schep ze met de rijst door de groenten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees