Oma idas cauliflower pie

Oma idas cauliflower pie

Smulweb imageSmulweb

Oma Ida’s cauliflower pie, een hartige taart met gehaktballen en kerrie. Bloemkool en puree langs de rand, kaassaus en geraspte kaas erover. Schuif hem op het laatst onder de grill, tot de kaas lekker knapperig en goudbruin is.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(20)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Oma idas cauliflower pie op tafel.

  1. Kook de aardappelen en maak hier puree van.
  2. Maak de bloemkool schoon en kook deze totdat het bijna gaar is.
  3. Maak de ui schoon, snij in kleine stukjes en bak deze even.
  4. Meng het gehakt met 4 eetlepels kerrie, wat zout en peper. Maak hier vervolgens gehaktballetjes van en bak deze gaar.
  5. Zet de oven aan.
  6. Doe de puree langs de rand in de ovenschaal. Doe de gehaktballen in het midden en verdeel hier de ui over. Voeg de bloemkool toe en schenk er de kaassaus over en strooi vervolgens de geraspte kaas erover.
  7. Zet dit nu 10 minuten in de oven en zet op het laatst de grill aan.
  8. En klaar is je gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart