Hartige taart met knakworst en doperwtjes

Hartige taart met knakworst en doperwtjes

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart met knakworst en doperwtjes is dé perfecte comfort food. Het luchtige deeg wordt gecombineerd met knapperige knakworsten, smaakvolle tomaten en zachte champignons. De finishing touch: kaas bovenop voor die smeuïge sensatie. Deze taart is zo delicious, you'll be begging for seconds!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 g Uienringen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hartige taart met knakworst en doperwtjes op tafel.

  1. Verhit de olie en fruit de uiringen goudgeel en glazig.
  2. Rol het deeg uit en bekleed een taartvorm van 28 cm (ø) met bakpapier.
  3. Verdeel de uien, tomaten, champignons en worst over het deeg. Bestrooi met peper en zout en strooi kaas erover.
  4. Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 30 minuten, tot hij lichtbruin en gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken