Pasta met zeekraal gegrilde zalm en een tomatensalade

Pasta met zeekraal gegrilde zalm en een tomatensalade

Smulweb imageSmulweb

De smaken van de zalm en zeekraal zijn perfect aangevuld met de tomatensalade. Gegrilde zalm met olie, peper en zout naar smaak, geserveerd met pasta met blanched zeekraal, tomaatreepjes en olie. Serveer me de frisse tomaatreepjesdressing.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 90 g Avocado dressing

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met zeekraal gegrilde zalm en een tomatensalade op tafel.

  1. Snijd of breek van de zeekraal het onderste stugge stukje van de steeltjes af en blancheer de groente 2 minuten in kokend water. Neem de zeekraal uit de pan en spoel ze af onder koud stromend water.
  2. Kook intussen de tagliatelle in ruim water met zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Snijd de gedroogde tomaten in dunne reepjes.
  4. Bestrijk de zalm met olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de zalm onder een hete grill in ongeveer 7 minuten net gaar en bruin.
  5. Schep de tomaatplakjes met de dressing door elkaar.
  6. Giet de pasta af en schep de zeekraal, de tomaatreepjes en de olie erdoor. Bestrooi ruim met peper en serveer met de salade en de vis.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta