Aardappel-kruidenpuree

Aardappel-kruidenpuree

Smulweb imageSmulweb

Met deze aardappel-kruidenpuree zet je in een handomdraai een smeuïge puree op tafel. Perfect voor bijvoorbeeld een stevige stoofschotel. De puree is op smaak gebracht met bosuitjes, tuinkers, kervel en roomkaas voor een extra romige twist.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappel-kruidenpuree op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze met wat zout in 20 minuten gaar.
  2. Maak intussen de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Knip de tuinkers van het bedje en hak de kervel grof.
  3. Giet de aardappelen af en stamp ze.
  4. Verwarm de melk, roer de roomkaas door de aardappelen en voeg scheutje voor scheutje de melk toe tot er een smeuige puree ontstaat.
  5. Schep de bosuitjes, tuinkers en kervel door de puree en verwarm deze al roerend op laag vuur nog 2 minuten.
  6. Breng de aardappelpuree op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kaas Kruiden Aardappelpuree