Vermicellisoep met gehaktballetjes

Vermicellisoep met gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

Vermicellisoep met gehaktballetjes. Smaakvol en gevuld. De balletjes zijn op smaak gebracht met zout, peper en nootmuskaat, en vervolgens in bloem gerold. De vermicelli en bouillon maken het gerecht compleet. Perfect comfort food om de dag mee te eindigen.

15 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vermicellisoep met gehaktballetjes op tafel.

  1. Kneed het gehakt met het ei, zout, peper en nootmuskaat tot een gladde massa.
  2. Maak kleine balletjes van het gehakt en rol deze door de bloem.
  3. Breng de bouillon aan de kook en voeg de in kleine stukjes gebroken vermicelli toe.
  4. Doe de gehaktballetjes in de soep en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is (ongeveer 15 minuten).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Vlees