Pangafilet met champignons

Pangafilet met champignons

Smulweb imageSmulweb

Lekker snel op tafel: pangafilet met champignons en sperziebonen. Serveer met rijst en geniet van dit smaakvolle Oosterse gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pangafilet met champignons op tafel.

  1. Laat de visfilets ontdooien.
  2. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Maak de groenten schoon. Snijd de bosuitjes in schuine stukken. Halveer de champignons. Kook de sperziebonen halfgaar en laat ze uitlekken.
  4. Wentel de pangafilets licht door de bloem en bestrooi ze met zout en peper. Verhit 4 eetlepels olie en bak de pangafilets aan beide kanten in 8 minuten gaar.
  5. Verhit in een wok de rest van de olie en bak de sperziebonen met champignons gedurende 3 minuten. Voeg de bosuitjes toe. Breng het op smaak met ketjap en citroensap.
  6. Verdeel de rijst met de groenten over 4 borden en leg de pangafilets erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons