Kapucijners met spek

Kapucijners met spek

Smulweb imageSmulweb

Kapucijners met spek en mosterd vormen een klassieke combinatie in de Nederlandse keuken. Serveer met piccalilly en knapperige uitjes op een regenachtige dag.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kapucijners met spek op tafel.

  1. Pel de uien, snipper de helft en snijd de rest in ringen.
  2. Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak en bak het in een koekenpan met antiaanbaklaag knapperig en bruin.
  3. Voeg na ± 5 minuten bakken de uiringen toe en bak ze met het vlees mee totdat het vlees gaar is.
  4. Doe de rest van de uien, de mosterd, de zilveruitjes en de piccalilly in schaaltjes.
  5. Verwarm de kapucijners en giet ze af.
  6. Serveer de kapucijners met het vlees, de gesnipperde uien, zilveruitjes en de piccalilly.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen