Pompoencurry met naan (en tandoori vis of kip)

Pompoencurry met naan (en tandoori vis of kip)

Smulweb imageSmulweb

Een kleurrijke pompoencurry met champignons, tomaat, prei en verse gember. Lekker om te serveren met naanbrood en eventueel tandoori kip of vis!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Patak's 2-step curry jalfrezi

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pompoencurry met naan (en tandoori vis of kip) op tafel.

  1. Indien u tandoori kip of vis maakt, marineer deze dan ruim van tevoren in een mengsel van yoghurt en tandoori.
  2. Was en snijd alle groenten indien nodig. Veeg champignons alleen af met keukenpapier en snijd grote champignons doormidden of in 4-en. Snipper uien en rasp de gemberwortel. Pers citroen (>1 el.). Was koriander, knip deze fijn en leg op keukenpapier (indien nat).
  3. Verhit olie in een hapjespan (of wok) en fruit hierin de ui en gember (evt. knoflook) tot de ui glazig is. Voeg zout en kruiden toe en bak 2 minuten mee. Voeg pompoen toe en na 5 minuten de champignons, prei en tomaat. Laat zachtjes stoven tot de pompoen gaar is.
  4. Vlak voor het opdienen, voeg citroensap en kerriepasta toe. Garneer met koriander. Voor de liefhebbers, voeg nog extra kerriepasta toe.
  5. Maakt u er tandoori kip of vis bij, bak deze dan tijdens het stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Gevogelte Pompoen Pompoen curry