Rode uien chutney

Rode uien chutney

Smulweb imageSmulweb

Maak deze smaakvolle rode uien chutney met balsamico-azijn, knoflook en rozijnen. Ideaal bij kaasplankjes of stoofpotjes!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rode uien chutney op tafel.

  1. Pel de uien en knoflook. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook in stukjes.
  2. Verhit de olie en fruit de uien met knoflook op een laag vuur in 15 minuten zacht.
  3. Voeg de basterdsuiker en balsamico-azijn toe en laat het mengsel 10 minuten zachtjes inkoken tot het vocht verdampt is.
  4. Was de rozijnen en roer ze erdoor.
  5. Haal de pan van het vuur en laat de chutney afkoelen. Breng het op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Ui