Carpaccio van rauwe ham of parmaham met rucola en walnoten

Carpaccio van rauwe ham of parmaham met rucola en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere carpaccio van rauwe ham of parmaham met rucola en walnoten, dit gerecht is een echte aanrader. De rucola geeft de carpaccio van ham een lichte, frisse smaak waardoor het perfect past bij een zomerse dag. Maak de salade helemaal af met de zelfgemaakte dressing.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 100 g Rucolacress
  • 0.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Carpaccio van rauwe ham of parmaham met rucola en walnoten op tafel.

  1. Verdeel sla over een platte schaal. Snijd plakken ham doormidden en vouw ze dubbel. Verdeel de plakken Parmaham, geroosterde walnoten en kerstomaatjes over de sla.
  2. Klop de dressing. Verdeel de dressing over de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Sla Rucola