Melktaart

Melktaart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke romige Melktaart met een krokante bodem, gemaakt van bloem, suiker, margarine en bakpoeder. Het romige beslag is verrijkt met melk, eidooiers en opgeklopt eiwitten en wordt bestrooid met kaneelpoeder.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Melktaart op tafel.

  1. Smelt margarine en meng goed met suiker.
  2. Voeg eidooiers toe en meng goed.
  3. Voeg bloem, zout en bakpoeder stapsgewijs toe en meng goed met suikermengsel.
  4. Voeg melk geleidelijk toe en blijf mixen totdat het een goed vermengde massa vormt.
  5. Klop eiwitten stijf. Spatel de eiwitten voorzichtig door het beslag.
  6. Bak het geheel in de oven gedurende vijf en veertig minuten op 180*C.
  7. Bestrooi de taart met kaneelpoeder als hij afgekoeld is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart