Winterse wildpeper

Winterse wildpeper

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke winterse wildpeper met diverse kruiden en groenten. Eerst lichtjes bestrooid met bloem en gebakken in rode wijn. Het geheel suddert anderhalf tot twee uur in een afgesloten pan waardoor alle smaken intenser worden.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Wildpoulet
  • 100 g Knolselderij
  • 20 g Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Winterse wildpeper op tafel.

  1. Haal het vlees lichtjes door de bloem en bak het aan in een hete koekenpan.
  2. Blus het geheel af met rode wijn. Voeg knoflook, laurier, tijm, rozemarijn, een snufje zout en peper en kalfsfond eraan toe.
  3. Laat het geheel anderhalf uur pruttelen. Voeg mosterd, peperkoek, chocolade en de groenten toe.
  4. Laat het geheel nog anderhalf tot twee uur zachtjes sudderen in een afgesloten pan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Bakken Koekjes Peperkoek