Chinese koolstamppot met gehaktballen

Chinese koolstamppot met gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Deze stamppot heeft een bijzondere twist door de Chinese kool en mosterd. De gehaktballen en jus maken het gerecht helemaal af!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 g Uienringen
  • 4 Rund & varken slagersgehaktballen

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Chinese koolstamppot met gehaktballen op tafel.

  1. Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 minuten gaar.
  2. Was en snijd intussen de Chinese kool in repen.
  3. Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten. Voeg de Chinese kool met aanhangend water toe en bak het 2 minuten al omscheppend mee.
  4. Voeg een beetje water en zout naar smaak toe en stoof de Chinese kool beetgaar.
  5. Verwarm intussen de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep het Chinese koolmengsel erdoor en voeg zo nodig wat kookwater van de groente toe.
  7. Neem de pan van het vuur en schep er de mosterd door. Serveer met de gehaktballen en de jus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees