Ossenhaaspuntjes in pittige paddenstoelensaus

Ossenhaaspuntjes in pittige paddenstoelensaus

Smulweb imageSmulweb

Ossenhaaspuntjes geserveerd in een pittige paddenstoelensaus met sjalotjes, rode peper en paddenstoelen. Perfect voor een uitgebreid diner met gekookte aardappelen en doperwtjes.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Ossenhaas
  • 0.5 Rode peper
  • 200 g Paddenstoelenmix
  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ossenhaaspuntjes in pittige paddenstoelensaus op tafel.

  1. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het met peper en zout naar smaak.
  2. Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak het vlees op hoog vuur al omscheppend bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
  3. Fruit de sjalotten met de rode peper al omscheppend gedurende 5 minuten. Bak de paddenstoelen 5 minuten mee.
  4. Schep de finesse en de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
  5. Schep het vlees erdoor en warm alles goed door.
  6. Serveer met gekookte aardappelen en doperwtjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Soep