- 15 g Rettich
- 1 Jong Belegen Kaas 30+ Plakken
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Loempia039s met groenten uit de oven op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 gr.C. Laat de loempiavellen ontdooien. Maak de worteltjes, de prei en de rettich schoon en snijd ze in dunne reepjes van ca. 3 cm.
- Verhit 1 1/2 eetlepel olie in een pan en bak de groentereepjes al omscheppend in ca. 2-3 minuten beetgaar. Schep het gemberpoeder erdoor.
- Klop de eieren los met 2 eetlepels water en de Parmezaanse kaas. Schep het eimengsel door groenten en laat het al roerende stollen.
- Spreide de loempiavellen uit en schep het ei-groentenmengsel erop. Vouw eerst de zijkanten, dan de boven- en onderkant van de loempiavellen over de vulling.
- Vet de bakplaat in, leg de loempia's erop en bestrijk ze met olie. Bak de loempia's in de oven in ca. 10 minuten knapperig bruin.
- Roer de gembersiroop door de barbecuesaus en geef dit sausje apart bij de loempia's.