Borrelhapje met bladerdeeg en boursin

Borrelhapje met bladerdeeg en boursin

Smulweb imageSmulweb

Deze hapjes zijn onweerstaanbaar! Bladerdeegdriehoekjes met sesamzaad of maanzaad en boursin. Perfect voor op de borreltafel. Snel en gemakkelijk te maken.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Borrelhapje met bladerdeeg en boursin op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden.
  2. Bladerdeeg ontdooien. Bestrijken met eidooier en bestrooien met sesamzaad of maanzaad. Snijd het bladerdeeg eerst in 4 vierkantjes, en vervolgens elk vierkantje schuin doorsnijden zodat je kleine driehoekjes krijgt (uit elk plakje haal je 8 stukjes).
  3. Leg de bladerdeegdriehoekjes op de bakplaat. Bak ze in het midden van de voorverwarmde oven 12-15 minuten totdat ze mooi goudbruin zijn.
  4. Laat de bladerdeegdriehoekjes afkoelen en bewaar ze in een goed gesloten trommel tot je ze wilt gebruiken.
  5. Snijd de driehoekjes bladerdeeg dwars doormidden met een scherp mes. Besmeer de onderste zijde met boursin. Plaats vervolgens het andere deel van de driehoek er weer op en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Bladerdeeg