Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Borrelhapje met bladerdeeg en boursin op tafel.
- Oven voorverwarmen op 200 graden.
- Bladerdeeg ontdooien. Bestrijken met eidooier en bestrooien met sesamzaad of maanzaad. Snijd het bladerdeeg eerst in 4 vierkantjes, en vervolgens elk vierkantje schuin doorsnijden zodat je kleine driehoekjes krijgt (uit elk plakje haal je 8 stukjes).
- Leg de bladerdeegdriehoekjes op de bakplaat. Bak ze in het midden van de voorverwarmde oven 12-15 minuten totdat ze mooi goudbruin zijn.
- Laat de bladerdeegdriehoekjes afkoelen en bewaar ze in een goed gesloten trommel tot je ze wilt gebruiken.
- Snijd de driehoekjes bladerdeeg dwars doormidden met een scherp mes. Besmeer de onderste zijde met boursin. Plaats vervolgens het andere deel van de driehoek er weer op en serveer direct.