- 1 Rode peper
- 250 ml Water
- 1200 g Geitenvlees
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Geitenvlees (kabritu stoba) op tafel.
- Snijd het vlees in kleine stukken.
- Was het vlees met water, citroensap en azijn en spoel het vlees goed af.
- Marineer het vlees met de komijnpoeder, kerrypoeder, marjolein, zout, piccalilly en ketjap asin en laat het een nacht in de koelkast staan.
- Bak het vlees de volgende dag in een pan met wat olie.
- Haal het vlees uit de pan en fruit de ui en de paprika.
- Voeg het vlees toe en voeg de in parten gesneden tomaat, knoflook en gesneden Spaanse peper toe als alles lekker pruttelt.
- Voeg vervolgens het in water opgeloste bouillonblokje toe, samen met de tomatenpuree en de in vieren gesneden champignons.
- Laat alles 1,5 uur pruttelen met het deksel op de pan, en verwijder het deksel dan en laat nog 10 minuten pruttelen.