Grijze garnaaltjes met granaatappelpitjes

Grijze garnaaltjes met granaatappelpitjes

Smulweb imageSmulweb

Een fris voorgerecht met grijze garnalen en granaatappelpitjes: een smaakbommetje. Met olijfolie en limoensap, gekruid met peper en zout. Serveer in glaasjes en werk af met een klein blaadje munt.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 90 g Granaatappelpitjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Grijze garnaaltjes met granaatappelpitjes op tafel.

  1. Doe 3 el granaatappelpitjes bij de gepelde garnalen.
  2. Pureer de rest van de granaatappelpitjes heel kort met een staafmixer en zeef het sap.
  3. Meng 2 el van dit sap met olijfolie en limoensap, kruid met peper en zout.
  4. Verdeel het granaatappel/garnalenmengsel over glaasjes en giet er wat sap over.
  5. Werk af met een klein blaadje munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses