Geweldige tapas aardappelomelet (tortilla)

Geweldige tapas aardappelomelet (tortilla)

Smulweb imageSmulweb

Deze tapas aardappelomelet (tortilla) is een absolute topper voor elke feestelijke gelegenheid! Goudbruin gebakken, sappige aardappelblokjes met knapperige ui en knoflook. Toegankelijk en authentiek van smaak met de juiste verdeling van eieren & kaas.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geweldige tapas aardappelomelet (tortilla) op tafel.

  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes van 1 cm. Pel en snipper de uien en knoflook.
  2. Verhit 2 el olie een koekenpan met anti-aanbaklaag en roerbak de aardappel met de ui en knoflook 5 minuten. Draai het vuur laag en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes bakken tot de aardappel gaar is. Roer het paprikapoeder erdoor.
  3. Klop de eieren los met de melk en zout en peper naar smaak. Voeg de rest van de olie toe en roer de eieren met de kaas door het aardappelmengsel.
  4. Leg het deksel op de pan en bak de omelet zachtjes 10 minuten tot de onderkant lichtbruin is.
  5. Laat de tortilla op een schaal glijden en snijd hem in vierkantjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Wraps Tapas